• Citește Biblia
  • Instalează Biblia
Citirea Bibliei în fiecare zi este o disciplină care formează caracter creștin și asigură hrana din Cuvântul Domnului care este indispensabilă pentru supraviețuirea și creșterea spirituală. Cititul a 3-4 capitole pe zi durează mai puțin de o jumătate de oră și îți permite să parcurgi toată Biblia într-un an. Dacă nu faci asta deja, îți recomandăm să începi cu cartea Matei (Noul Testament) sau Geneza (Vechiul Testament), să parcurgi toate cărțile în ordine una câte una și să reiei Biblia de la început când ai terminat.

Nu te mulțumi cu ceea ce primești duminica la biserică! Hrănește-te în fiecare zi și însoțește citirea cu rugăciunea. Nu uita că omul nu trăiește numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura Domnului (Deuteronom 8:3).

Dacă ai nevoie de ajutor, îți oferim pentru descărcare un plan care îți permite să citești toată Biblia în maxim un an de zile. Nu e nevoie să aștepți până la începutul anului viitor, cel mai bun moment să începi este astăzi!

Descarcă plan de citire .xls

Biblia

iPhone/iPad Android Windows 8 BlackBerry Kindle Fire Symbian Java Windows Phone

Info!  După instalare, poți schimba meniul în limba română sau orice altă limbă dorești din setările aplicației. De asemenea, poți instala pentru folosire online sau offline traduceri suplimentare (Dumitru Cornilescu, NTR – noua traducere în limba română etc.)