Până aici, Domnul a fost cu noi. Ne- a binecuvântat și ne- a surprins peste măsură, în mii și mii de feluri. Această nouă locație e o mare binecuvântare pentru noi.. dar și o dovadă că e timpul să facem un pas înainte. Știm că va veni cu noi provocări, și nu vrem altceva decât să- I aducem cinste, onoare și laudă Domnului nostru prin modul în care le vom face față.
Credem că Biserica suntem noi, acolo unde suntem.. dar această nouă locație e o dovadă de credincioșie din partea Domnului, pentru noi, și un semnal care ne spune că e timpul să venim mai aproape de oamenii de lângă noi.. de cei care au nevoie să vadă dragostea și bucuria Lui în noi.
Suntem tare bucuroși și recunoscători pentru toate, și vrem să celebrăm asta printr-o zi specială. Așa că, vă așteptăm cu cel mai mare drag, să fiți alături de noi la deschiderea oficială a noii locații a Bisericii Punctul Central.. la dedicarea ei, cum ne place nouă să spunem.

dar Cristos a fost credincios peste toată casa lui Dumnezeu ca Fiu, iar casa Lui suntem noi, dacă păstrăm într-adevăr cu fermitate încrederea şi lauda care aparţin nădejdii. (Evrei 3: 6).