Creştinii nu sunt oameni perfecţi, ei sunt oameni iertaţi.

Cred că asta ar trebui să ştii, în primul rând, despre noi… Nu ştiu care e părerea ta despre “tinerii pocăiţi”, dar aş vrea să-ţi povestesc eu puţin cum suntem.

Din multe puncte de vedere suntem la fel ca tine… adică ne place să ne trăim viaţa, să ne distrăm,  ne place să ascultăm muzică, să citim, să vedem filme, să ne petrecem timpul împreună cu cei de-o vârstă cu noi, ne place să ni se ceară şi să se ţină cont de părerile noastre, să putem să ne implicăm în chestii care ne privesc şi nu doar… şi multe altele!

Dar apare, totuşi, o diferenţă:  există, în viaţa fiecăruia dintre noi, un moment în care L-am întâlnit pe Cel care ne-a schimbat viaţa! Cel care ne face să ne dorim să ne trăim viaţa în aşa fel încât să-I aducă Lui cinste! Să ne uităm la filme, să ascultăm muzică şi să citim cărţi care ne îmbogăţesc viaţa! Să ne petrecem timpul în aşa fel încât să nu-l putem considera, la un moment dat, pierdut! Să ne implicăm în activităţi prin care îi putem ajuta şi încuraja pe cei de lângă noi, care au nevoie de asta! Să ne asumăm responsabilitatea pentru vorbele şi faptele noastre! Şi nu facem toate astea din obligaţie, nici pentru că trebuie să respectăm un set de reguli… ci pentru că-L iubim pe Isus! Pentru că suntem recunoscători că a ales să se nască, să trăiască, să moară şi apoi să învie pentru noi, să ne dea viaţa veşnică! Pentru că acum El e Cel din, prin şi pentru Care trăim! Pentru că fericirea şi pacea noastră vin de la El! Pentru că El luptă alături de noi în fiecare zi şi e lângă noi în fiecare moment al vieţii noastre!

  • Te consideri tânăr?
  • Ai întrebări care te frământă și dorești un răspuns?
  • Dorești să Îl cunoști pe Dumnezeu mai de aproape?
  • Vrei să cunoști care este voia lui Dumnezeu pentru viața ta?

Acum, dacă te-am făcut curios, te invit cu mare drag să vezi cu ochii tăi ceea ce eu ţi-am descris mai sus! Cred din suflet că întâlnirea tinerilor e un cadru bun în care tu să începi să-L cunoşti pe Dumnezeu într-un mod personal. O să găseşti aici oameni care te vor primi cu braţele deschise şi te vor face să te simţi ca într-o familie, care sunt gata să te ajute să înţelegi mai multe, să îţi răspundă la întrebările pe care le ai…

Aş mai vrea să ştii că eşti foarte preţios în ochii lui Dumnezeu, că te iubeşte nespus de mult şi are un plan minunat pentru viaţa ta:

Pentru că eşti preţios în ochii Mei şi onorat şi pentru că te iubesc, voi da oameni pentru tine şi neamuri în schimbul vieţii tale. Nu te teme, căci Eu sunt cu tine! – Isaia 43:4