Biserica Punctul Central există pentru a împlini pe cât posibil nevoile tale, care generează anumite  întrebări:

  • Poate fi relevantă o biserică pentru mine?
  • Ce folos are mersul la Biserică?
  • De ce mai este nevoie de încă o biserică în orașul nostru?
  • Este Dumnezeu tangibil?

Punctul Central este o biserică evanghelică autonomă, neafiliată denominaţional, construită pe unele valori fundamentale:  Suveranitatea Cuvântului lui Dumnezeu, închinare liberă și inspiratoare, activități în funcție de darurile și abilitățile personale, contexte relaționale bazate pe dragoste.

Direcționarea spre aceste cadre va fi modalitatea prin care vei descoperi, că fiecare persoană are ceva din caracterul lui Dumnezeu. Acest lucru ne face să ne vedem unii pe alții importanți. Focalizarea abilităților naturale și spirituale în folosul altora va împlini nevoia de semnificație și sens.

Practicarea și trăirea principiilor creștine în mod natural și degajat, îți va aduce siguranță și împlinire.

Facem toate acestea, deoarece vrem să manifestăm Dragostea lui Dumnezeu într-un mod intenționat, altruist și dezinteresat.

Credem că ceea ce ne dă valoare este Isus Cristos și relația personală cu El. Credem în colaborarea, unitatea, dar și diversitatea bisericilor.

Recunoaștem umanitatea și imperfecțiunea noastră, și, de aceea Noi, tu și eu, împreună cu Dumnezeu, putem schimba ceva.

Așadar, dacă ai nevoie de un loc, un timp, un cadru în care să înveți ceea ce înseamnă a te încrede în Dumnezeu în ziua de astăzi, te invit la biserica Punctul Central, într-o ambianță de familie și fără protocol.

Și în cele din urmă… de ce Punctul Central?… Pentru că Isus este Punctul Central.